consultanta SEO

vine de la prescurtarea uzuala a cuvintelor Search Engine Optimization, altfel spus: optimizarea pentru motoarele de cautare. De ce ai nevoie de acest proces ? Pentru ca situl tau trebuie pozitionat pe prima pagina afisata de motorul de cautare in cazul cautarii unui cuvant sau termen (numit uzual cuvant cheie). Daca nu obtinem acest lucru, eficienta sitului tau scade dramatic.
Peste 60% din vizitatorii ce ajung pe situl tau sunt trimisi de un motor de cautare fie el Yahoo, Bing, MSN sau Google. Aceasta inseamna ca pentru un anumit termen cautat, motorul de cautare va afisa in ordinea relevantei (de la cel mai relevant sit pana la cel mai putin relevant sit) rezultatele cautarii. Probabilitatea ca utilizatorul ce a facut cautarea sa citeasca si a doua sau a treia pagina cu rezultate afisate este atat de mica incat daca situl tau nu este in primele 10 afisari (prima pagina) ai nevoie de consultanta SEO, un audit la situl tau si de servicii SEO de urgenta.

 

optimizare sit

Cand te gandesti ca ar trebui sa ai mai multi utilizatori pe situl tau, deoarece are un continut relevant  si de calitate, ar fi bine sa ai in vedere cateva aspecte:

  • situl tau apare pe motoarele de cautare cand faceti o cautare cu termeni generali ?
  • ai definiti cativa termeni (cuvinte cheie) care in cazul unei  cautari dupa ei  situl tau apare pe prima pagina a motorului de cautare ?
  • situl are o vechime de cateva luni si nu a trimis nici un client potential ?
  • ai facut promovare web pentru situl tau si cand s-a incheiat campania numarul de vizitatori a scazut brusc foarte mult ?

 

promovare web