Ovidenia

Ovidenia

Site-ul oficial al Asociatiei Crestine de Caritate si Ajutor “Ovidenia Bacau 2005″. Locul unde Asociatia informeaza comunitatea despre proiectele ce le implementeaza, actiuni si propuneri. Realizat in 5 limbi de circulatie, site-ul se doreste a fi vizitat si de comunitati crestine din afara Romaniei. Puteti dona on-line direct de pe credit card-ul personal de oriunde din lume.

Realizat:
2011
Pentru:
Asociatia Crestina de Caritate si Ajutor "Ovidenia Bacau 2005"
Tech:
xHTML, CSS, JS, PHP
Lady Blue

Lady Blue

Florarie virtuala din Bacau avand toate optiunile si functionalitatile unui magazin on-line. Partea de administrare foarte flexibila, permitand foarte multe implementari. Lady Blue este o metoda usoara de a comanda flori pentru orice eveniment si a le trimite acolo unde este nevoie.

Realizat:
2011
Pentru:
Floraria Lady Blue Bacau
Tech:
xHTML, CSS, JS, PHP
Energofor

Energofor

Rebranding si redesign al vechiului www.energofor.ro, este siteul oficial al companiei ENERGOFOR Bacau, jucator important pe piata energiei regenerabile si a constructiilor termice industriale. CMS flexibil ce permite detinatorului site-ului sa poata modifica orice doreste si in plus sa implementeze noi functionalitati si module.

Realizat:
2011
Pentru:
Energofor Bacau
Tech:
xHTML, CSS, JS, PHP
Neurologie Pediatrica

Neurologie Pediatrica

www.neurologiepediatrica.ro este realizat pentru dr. Aurelia Dogaru, medic primar neurolog pediatru. In scurt timp a devenit site de referinta pentru bolile si afectiunile neurologiei pediatrice din Romania. Initial gandit ca blog personal targetat pe judetul Bacau, se bucura acum de cateva sute de vizite zilnice din toata tara. Este in evolutie permanenta cu utilitati raportate la pacientii medicului.

Realizat:
2011
Pentru:
dr. Aurelia Dogaru
Tech:
xHTML, CSS, JS, PHP
E-Miere

E-Miere

e-miere.ro este un site de informare despre apicultura si produsele recoltate de catre apicultori de la albine. Are un modul de anunturi de cumparari / vanzari gandit pe categorii si multe informatii despre albine.  Despre sorturi de miere, legislatie apicola, galerie foto, produse apicole si retete de mancare pe baza de miere de albine.  Site-ul este alimentat mereu cu informatii utile, atat pentru profesionisti cat si pentru cei care doar se informeaza.

Realizat:
2011
Pentru:
Proiect personal
Tech:
xHTML, CSS, JS, PHP,CMS