lansari 9.11.2010 No Comments

Lansare www.vanzari-spa.ro

6 noiembrie

vanzari_spa_lansare

vanzari_spa_lansare

 

Continuam sa va tinem la curent cu activitatea noastra si cu noile site-uri lansate.

Vanzari SPA este un magazin virtual cu putine produse, orientate catre segmentul de piata de clienti TOP care doresc o modalitate de recreere eficienta acasa sau la pensiunile si hotelurile pe care le frecventeaza. SPA-ul este un produs de varf, si achizitionarea unui SPA pentru casa ridica unele probleme care trebuie cunoscute de catre doritorul unui astfel de produs.   Gama de SPA-uri prezentate este mica tocmai din acest considerent. Toate subansamblele sunt de cea mai buna calitate, testate si verificate, cu garantie prin schimbare si inlocuirea in SPA.

Producatorul este din Romania dar distribuie gama intreaga de SPA-uri in Rusia si pe cuprinsul intregii Europe. Atentie ! nu le comparati cu minipiscinele importate din China, nu au nici o legatura.

Situl este un magazin virtual realizat pe o platforma CMS, cu administrare in intregime a produselor, preturilor si caracteristicilor extrem de usoara.

Situl este integrat cu Twitter si Facebook si are o zona de blog pentru articole referitoare la tehnicile de relaxare, sau pentru materialele folosite in aceste tehnici.

Situl are cate un landing page pentru modelele de SPA-uri, astfel incat pentru o cautare pe motoare sunteti directat catre landing page si din acesta ajungeti usor in magazin. Ideea este de a fi informat cat mai bine, inainte de a ajunge sa plasati o comanda. Mai mult decat atat, fiecare model de SPA este promovat diferit in functie de ce ofera sau cui se adreseaza.  Este o idee originala si a prins foarte bine. Probabil ca pe viitor vom implementa mai ales pentru produse ce se doresc promovate aceasta modalitate de a atrage vizite.

Landing-page-urile le aveti in continuare pentru a va usura accesarea informatiei:

- Comino,
Trio,
Oasis,
Cosmopolitan,
Pacific
Pagina de produse este foarte aerisita, va arata produsele si preturile, iar pentru mai multe informatii  accesati linkul de sub fiecare produs. In cazul in care proprietarul adauga mai multe produse, acestea pot fi aranjate pe categorii, astfel incat designul sitului sa nu aiba de suferit.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.