lansari 17.11.2011 No Comments
Spitalul Judetean de Urgenta Bacau

Spitalul Judetean de Urgenta Bacau

Lansare www.sjubc.ro

16 noiembrie

O perioada destul de lunga am lucrat la noul sit al Spitalului Judetean de Urgenta Bacau.

Am reusit sa indeplinim toate solicitarile unui colaborator “corporate”, cu multe departamente si servicii si sa ajungem la finele proiectului dupa multe modificari si ajustari ce au fost necesare pe parcursul implementarii.

sjubc.ro  este un CMS cu foarte multe modificari si adaugiri care indeplineste atat un rol de prezentare pentru un pacient sau vizitator dar si cu o parte solida de utilitati  gen chestionarul pacientului sau programari on-line.

Serviciul IT impreuna cu purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean de Urgenta au acces in permanenta la modificari  de structura sau adaugiri de continut. Situl nu este limitatat, continand modalitati de livrare pentru orice continut media, text sau formulare. Prima pagina contine comunicate de presa, astfel incat pacientii sa fie informati in permanenta de stadiul dezvoltarii Spitalului sau de diferite probleme aparute si rezolvarea acestora. Cu toate ca multitudinea de departamente “adunate” sub aceiasi interfata grafica este mare, am colaborat destul de bine, chiar dinamic la realizarea proiectului.

Situl Spitalului Judetean de Urgenta Bacau, contine toate sectiunile obligatorii unei astfel de institutii finantate pe bani publici, de la Declaratiile de avere si interese, pana la Bilant si alte raportari impuse. Improspatarea acetor informatii se face de catre departamentul IT al Spitalului.

Situl dispune de un newsletter foarte flexibil ce poate fi activat si folosit pentru informari pe diferite categorii. Astfel se pot trimite informari periodice catre cei inscrisi la newsletter dar comunicatele de presa ale spitalului vor fi trimise numai catre parteneri media ai Spitalului. In functie de ce se doreste exista pana la 8 liste de grupuri ce se pot fonfigura facil pentru a ii tine pe cei interesati de activitatile sectiilor Spitalului informati.

Galeriile foto si media ce se pot crea sunt nelimitate ca numar si au posibilitati de administrare foarte in amanunt. In afara faptului ca fiecare sectie sau departament are definita cate o galerie cu imaginile reprezentative, pozele pot fi aranjate si  in albume pentru prezentari si slide-uri.

Situl dispune de module de vot multiple ce pot fi configurate facil (pe servicii, departamente, medici, etc) pentru a obtine feed-back de la pacienti.

Pentru a putea lega informatiile afisate in cadrul www.sjubc.ro de un alt sit sau blog, puteti folosi feed-ul RSS al sitului Spitalului, avand un canal de comunicare permanent prin care sa va alimentati direct de la sursa cu informatii de interes medical.

Situl este flexibil si deschis, putand instala oricand noi functii sau module care sa rezolve necesarul de comunicare prin Internet al Spitalului Judetean de Urgenta Bacau.


 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.