lansari 9.11.2010 No Comments
mazconstruct

mazconstruct

La inceput de toamna,  e drept, dupa ce am muncit vara, lansam la Internet siteul companiei Maz Construct, important constructor in judetul Bacau (dar si prin imprejurimi dupa cum se vede din galeria foto dar si din pagina de portofoliu). Mazconstruct.ro este un site de prezentare al companiei si al proiectelor realizate de aceasta, integrat cu Facebook si Twitter, ce dispune de newsletter pentru a tine la curent clientii si partenerii. Proiectul este impartit in mai multe sectiuni iar galeriile foto sunt accesibile la un loc sau pe sectiune, dupa cum doreste administratorul siteului.

Maz Construct nu se doreste un site fancy, ci unul sobru, care sa puna in fata vizitatorului experienta ce a acumulat-o compania in cei aproape 20  de ani de lucrari de constructii. Sectiunile sunt gandite sa va trimita catre pagina de contact pentru a lua legatura cu compania.

Maz Construct executa lucrari de constructii de mai multe niveluri de complexitate:

Deoarece practic la fiecare sectiune aveti si galeria foto aferenta (plina cu poze din care sincer am mai scos noi, pentru a nu va plictisi…), va puteti face o idee despre experienta ce o au cei de la Maz Construct, care considera fiecare lucrare nou contractata ca pe o provocare personala de a mai urca o treapta  si a mai evolua pe domeniul pe care activeaza.

Va invitam sa frunzariti paginile site-ului si daca portofoliu v-a convins, sa apelati la serviciile lor deoarece nu ne temem ca nu vor face fata. Puteti sa ii rasplati cu un “like” sau sa le urmariti activitatea pe retelele de socializare. Pe Facebook, Maz Construct va asteapta cu o surpriza.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.