lansari 9.11.2010 No Comments
lady blue

lady blue

22 august

De multi ani, in Bacau Floraria Lady Blue este referinta pentru cei care fac afaceri cu flori. Am inteles si noi de ce acest lucru este inca valabil.  Probabil ca sunteti obisnuiti sa achizitionati de cate ori aveti nevoie de un buchet de flori sau un aranjament floral de la magazin. Lady Blue are patru magazine deschise in Bacau, si de curand am lansat si magazinul virtual al Florariei, fapt ce face sa creasca foarte mult adresabilitatea produselor de la Bacau, la toata tara. Oferta de produse este foarte larga incepand cu flori inscriptionate pana la aranjamente pentru evenimente, lumanari si aranjamente de Craciun. Va invitam sa vizitati floraria lady-blue.ro si sa apelati la servicii lor. Sunt profesionisti.

Pentru a parcurge produsele, puteti sa folositi categoriile magazinului:

Daca doriti sa ajungeti in pagina de contact a Florariei Folositi acest link.

Va invitam sa vizitati magazinul si sa oferiti feed-back prin intermediul formularului de contac din pagina de contact a site-ului.

De retinut este ca Floraria Lady Blue pe teritoriul Bacaului executa transportul cu masinile proprii, astfel incat comenzile dumneavoastra vor fi livrate cu prioritate la orice adresa.

Mai mult decat atat, pe magazinul virtual puteti face comenzi non-stop, avand certitudinea ca buchetul dumneavoastra va fi pregatit la ora la care aveti nevoie de el.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.