lansari 9.11.2010 No Comments
energofor

energofor

Energofor Bacau este o companie importanta pe piata instalatiilor industriale ce isi desfasoara activitatea in urmatoarele domenii:

- proiectarea si executia lucrarilor de instalatii industriale,

- montaj de echipamente si utilaje tehnologice,

- instalatii de incalzire, climatizare si ventilatie si multe altele.

Actualul website este un CMS in doua limbi cu administrare totala a continutului de catre proprietarul siteului. Are mai multe sectiuni, iar meniul lateral stanga suporta o dezvoltare progresiva fara nici o problema. Siteul dispune de un modul de evenimente pentru a publica comunicatele de presa ale companiei, newsletter pentru a tine legatura cu clientii si cei interesati de activitatea Energofor. O pagina de certificari din care va puteti da seama  de autorizarile obtinute de companie, o pagina de cariere pentru cei care doresc sa se alature echipei Energofor, o sectiune portofoliu si o galerie a lucrarilor efectuate.

Proiectul este gandit ca site de prezentare, dar platforma de CMS este deschisa si se preteaza la dezvoltari ulterioare. Mai mult decat atat  Energofor isi dezvolta afacerile din Romania si se ocupa in ultima perioada de energie regenerabila, energie eoliana, energie fotovoltaica, biomasa, si, biogaz. E bine sa reveniti din cand in cand pe paginile www.energofor.ro, deoarece din cate am vazut gradul de dezvoltare este sustinut si investesc in tehnologii noi si moderne.

Daca va place despre ei, aveti un modul Facebook in care puteti oricand sa le dati un “like”.  Pagina de Facebook o puteti accesa aici.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.