lansari 9.11.2010 No Comments
emersus-on-line

emersus-on-line

Despre EMERSUS Bacau

O noua lansare, de aceasta data pentru un magazin virtual al companiei EMERSUS Bacau, furnizor cu experienta si vechime pe piata produselor de papetarie si birotica. Am avut in vedere sa respectam catalogul tiparit de produse  si toate campurile prezente. NU exista diferente de nici un fel intre magazinul virtual si catalogul de produse. Partea cea mai interesanta este ca am putut asigura clientului in partea de  administrare toate optiunile solicitate, inclusiv module de SEO pentru fiecare categorie si produs in parte. Deoarece magazinul este optimizat pentru aproximativ 3500 produse, filtrele si partea de cautare sunt foarte bine realizate atat pentru clienti cat si pentru administratorul magazinului. Comadarea produsului dorit si plata se poate face in 4 pasi, in acest moment nefiind activa optiunea de plata prin intermediul cardului ci doar cu plata ramburs.N Trebuie sa luati in considerare ca produsele comandate  beneficiaza de gratuitate la transport in orasul Bacau, idee buna pentru cei ce comanda cateva cutii de hartie de exemplu.

EMERSUS – contati pe noi!

Magazinul beneficiaza de un feed puternic, structurat pe categorii, lucru ideal pentru automatizari ulterioare sau  informare despre produse noi aparaute in oferta EMERSUS fara a fi nevoit sa deschizi navigatorul si sa cauti la mana ce te intereseaza. Magazinul este gandit de la inceput sa afiseza si sa proceseze preturile atat in lei cat si in euro, pentru a nu ridica probleme in urma schimbarilor monetare ce urmeaza.

Comenzile se pot face daca ai un cont de utilizator deschis. EMERSUS are in plan conditii speciale pentru clientii sai, tichete cadou, reduceri la diferite produse care sunt in lichidare de stoc sau  preturi promotionale la produsele nou intrate. Din aceasta cauza va recomand sa vitziati www.emersus.ro periodic, pentru a beneficia de preturi excelente si cumparaturi din linistea caminullui dumneavoastra.

Daca reusesti sa vizitezi magazinul EMERSUS, acceseaza cartea de oaspeti, si lasa-ne feedback-ul tau, fie el pozitiv sau negativ.

Ajuti EMERSUS sa devina mai bun !

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.