lansari 9.11.2010 No Comments
e-miere.ro

e-miere.ro

e-miere.ro – informatii despre miere de albine si apicultura

De ziua Americii am lansat la Internet un site mai putin pretentios cu informatii legate de mierea de albine si apicultura. Este un site de informare, cu subiecte de interes din lumea apicola. e-miere.ro dispune de un modul de anunturi care poate fi accesat gratis pentru a adauga anunturi de vanzari sau cumparari de miere si produse apicole. Este nevoie sa va faceti un cont pentru a posta anunturile, si, acestea sunt valabile si apar in categoria postata pentru 30 zile de la data publicarii. Aveti informatii despre sorturi de miere ce se extrag in Romania, produse apicole scoase de apicultori, pe langa mierea de albine, beneficii si tratamente pe baza de miere sau produse apicole, retete de mancare, dulciuri si bauturi pe baza de miere de albine, o galerie foto, articole despre apicultura si apiterapie, un modul de legislatie despre apicultura romaneasca si un dictionar de termeni apicoli, pe litere, foarte accesat de la lansarea siteului. Puteti sa va abonati la newsletter-ul e-miere.ro si sa primiti pe emailul dumneavoastra articolele postate (prin Google feedburner). Bineinteles, pentru cei ce doresc articolele pe feed, aveti posibilitatea accesari lui aici.

Situl e-miere.ro este in dezvoltare,

si populare, cu articole si informatii dar deja este vizitat de un numar destul de mare de utilizatori  zilnic. Se pare ca Google Panda nu a avut un impact nimicitor asupra e-miere, cu toate ca este lansat recent si ar trebui sa fie afectat de sandbox-ul Google.

Un modul +1 si popularul “like” de la Facebook asigura  speram, nevoia de socializare, de aprobare sau nu a materialelor informative prezentate in site. Va invitam sa le folositi daca ceea ce cititi considerati ca merita. Va invitam si sa va reintoarceti, deoarece cu timpul veti gasi tot mai multe materiale despre acest domeniu, si speram si la multe anunturi de vanzare / cumparare mier de albine in cadrul judetului Bacau.

Proprietarul acestui site cauta colaborari cu cei care sunt pasionati de domeniul apicol.

Daca sunteti interesat, folositi office@e-portal.ro pentru a comunica cu e-miere.ro

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.