lansari 1.4.2014 No Comments

Chestionare DRPCIV on-line

Lansare www.i-drpciv.net

1 aprilie

Realizarea www.i-drpciv.net a venit de la sine, in urma solicitarii unui sit care sa permita rularea unei aplicatii informatice ce trebuie sa se apropie cat mai mult de conditiile realizarii examenului de sala pentru obtinerea permisului de conducator auto la cat mai multe categorii.

Situl ruleaza intr-un iframe testele puse la dispozitie de catre Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Autovehiculelor din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Chestionarele pot fi facute fara nici o limitare din pagina http://www.i-drpciv.net/chestionare-auto-drpciv/.

Desi exista mai multe aplicatii de acest gen, ne mandrim ca noi am gasit solutia cu care sa operam rapid, precis, fara blocari, indiferent de cati cursanti fac in acelasi timp chestionarele. Ne-am pozitionat de la inceput in primele zece rezultate in SERP.

Situl este inca in dezvoltare si are pe un subdomeniu o sectiune de articole legate de segmentul auto. Artilolele postate sunt despre noutati in lansarea noilor modele de autovehicule atat pe piata indigena cat si pe cea internationala. Galeriile foto sunt “incapatoare” cu instantanee luate la rezolutii excelente.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.